Palvelut

Yrityksen perustaminen

Oletko perustamassa uutta yritystä? Oikein laadittu liiketoimintasuunnitelma on edellytys menestyvälle yritystoiminnalle. Markkina-analyysi, kannattavuuslaskelmat, markkinointisuunnitelma, sekä lukuisat muut osa-alueet sisältyvät toimivaan liiketoimintasuunnitelmaan. Olemme apunasi, jotta yrityksesi saa parhaan mahdollisen startin ja pääset nopeasti tekemään parasta mahdollista tulosta.

Rekrytointipaketti

Rekrytointipaketin tavoitteena on löytää yrityksellesi juuri sopiva työntekijä. On tärkeää, että yrityksellesi löydetään juuri se oikea tyyppi. Persoona ja asenne ovat huippu työntekijän tärkeimpiä piirteitä. Rekrytointipaketin sisältö suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa vastaamaan yrityksen resurssitarpeisiin. Pakettiin voidaan sisällyttää koko rekrytointi aina hakuilmoituksesta työntekijän valintaan saakka tai sitten pelkkä valintaprosessi haastatteluineen.

On hyvä tietää eri vaihtoehdot mitä on tarjolla uuden työntekijän palkkaamiseen. Esimerkiksi työssäoppimisen eri muodot ovat erittäin edullisia vaihtoehtoja yritykselle hankkia uutta työvoimaa. Työssäoppimisen kautta saadaan koulutettua yritykselle oikeanlaista työvoimaa kattamaan haasteellisimpienkin työtehtävien vaatimat resurssitarpeet. Työssäoppiminen suoritetaan aina yhteistyössä paikallisten oppilaitosten kanssa. Yrityksemme osaamisalueisiin kuuluu yrityksen, uuden työntekijän ja oppilaitoksen välinen koordinointi.

Myyntivalmennuspaketti 1

Tehokas valmennuspaketti, joka on omiaan esimerkiksi yrityksen virkistyspäiville. Valmennuspakettiin sisällytetään yksi osa-alue myyntiprosessista, johon yritys kokee tarvitsevansa preppausta. Kyseessä voi olla esimerkiksi ensikontakti, tarvekartoitus tai vasta-argumentointi, tai joku muu myyntiprosessin osa-alue. Yksi suurimmista haasteista tänä päivänä on asiakashankinta. Miten toteuttaa laadukasta asiakashankintaa? Asiakkaat tulevat vähenevissä määrin liikkeisiin ns. heräteostoksille, joten yritysten on kehitettävä oma strategia, miten lähestyä asiakkaita ja saada asiakaskontakteja. Tässä muun muassa oiva aihe tähän valmennuspakettiin.

Myyntivalmennuspaketti 2

Projektiluontoinen valmennuspaketti, jossa sovelletaan koko myyntiprosessi yrityksesi toimintaan sopivaksi. Tämän valmennuspaketin tavoitteena on antaa syventävä valmius myyntihenkilökunnalle tehdä kannattavaa kauppaa. Valmennuspaketti sopii loistavasti myös juuri aloittaneelle myyjälle, jotta hän pääsee nopeasti tekemään laadukasta ja kannattavaa kauppaa. Tämä valmennuspaketti säästää myös yrityksen resursseja, koska yrityksen ei tarvitse sitoa omaa tai työntekijöiden aikaa uuden henkilön kouluttamiseen. Yritykselle kestävät ja pitkät asiakassuhteet ovat kultaakin kalliimpia, joten asiakaspalvelun laadulla on todella suuri merkitys pitkän asiakassuhteen saavuttamiseksi. Valmennuspaketin kesto on 8-10 päivää yrityksesi alasta riippuen, joten valmennuspaketti on jaettu eri ajankohtiin. Valmennuspaketin aikana osa-alueet käydään läpi hyvin käytännönläheisesti. Tämä takaa sen, että harjoittelun kautta asiat jäävät hyvin mieleen ja niiden käytäntöön vieminen on helppoa. Valmennuspakettiin sisältyy seurantapäivä n.3kk valmennuksen päättymisestä, jossa kartoitetaan onnistumiset ja kerrataan valmennuspaketin sisältö pääkohdittain. Valmennuspaketti sisältää loppuraportin yritykselle.

Motivaatiopaketti

Tarvitseeko henkilökuntasi herättelyä? Tämän paketin tavoitteena on tsempata henkilökunta huippu vireeseen. Motivoitunut henkilökunta on välttämättömyys tulokselliseen tekemiseen. Henkilökunnan vire- ja motivaatiotaso näkyy aina asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, joten tämän asian kanssa pitää olla hereillä. Valmennuksen aikana kartoitetaan koko henkilökunnan ajatukset, mukaanlukien esimiehet ja johto. Kartoituksen pohjalta pureudutaan mahdollisten ongelmien ytimeen ja ratkaistaan ne yhdessä. Tämän vuoksi osassa valmennusta esimiesten läsnäolo on suotavaa.

Esimiesvalmennus

Esimiesvalmennuspaketti sopii aloittavalle tai jo esimiestyötä tekevälle henkilölle. Esimiehen rooli yrityksessä on valtava. Esimiestyö vaatii aina koulutusta ja valmennusta, jotta ammattitaidon taso ylläpidetään korkealla. Hyvä esimies saa tiimissä ihmeitä aikaan, kun taas osaamaton esimies voi työllään saada peruuttamatonta vahinkoa aikaiseksi. Esimiehen rooli tiimin motivoimisessa on kaiken perusta. Valmennuksen kesto on 10 päivää, joten valmennuspaketti on jaettu eri ajankohtiin. Valmennus sisältää sekä käytännöntehtäviä että etätehtäviä.

Markkinointimateriaalin tuottaminen

Nykypäivän markkinointi on hyvin monimuotoinen kokonaisuus. Toimiva markkinointi on monen eri markkinointikanavan summa. Meiltä voit tilata haluamasi palvelukokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Valikoimaamme kuuluu mm. esitteiden, nettisivujen, lehti- ja tv-mainosten, yms. markkinointimateriaalien suunnittelu ja tuottaminen. Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton markkinointitarpeittesi kartoituskäynti.

Kysy juuri sinun yrityksellesi räätälöity konsultointi tai valmennuspakettitarjous.

Ota yhteyttä.