Uutiset

Botnia Hoiva

Botnia Consulting Oy on laajentanut toiminta-aluettaan kotihoitopalveluiden tuottamiseen. Tuotamme asiakkaillemme korkealaatuista ja ennenkaikkea asiakastamme kunnioittavaa palvelua.

”Botnia Hoiva on Meri-Lappilainen perheyritys, joka tarjoaa kotihoitopalveluita. Asiakkaanamme saat nauttia yrityksemme arvoista, joita ovat kiireettömyys, lämminhenkisyys ja luotettavuus. Monipuolinen palvelutarjontamme takaa turvallisuutesi, koska saat tarvitsemasi hoivapalvelut samalta toimijalta. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua tai lähimmäistäsi aina suurella sydämellä.”

Kaisu Jaakkola
hoivatyön johtaja, terveydenhoitaja

www.botniahoiva.com

Botnia Consulting ja Northern Crown Oy yhteistyöhön.

Botnia Consulting ja Northern Crown Oy aloittivat yhteistyön. Botnia Consultingin tehtävänä on olla mukana toteuttamassa ja kehittämässä Northern Crown Oy.n yritysstrategiaa. Northern Crown Oy.n liiketoiminnalliset tavoitteet on olla alansa innovatiivisin sekä monipuolisin osaaja. Botnia Consultingin rooli on kehittää ja rakentaa uusia toimialoja, mutta kuitenkin niin että ne tukevat olemassa olevaa liiketoimintaa.

Northern Crown Oy on perheyritys joka on perustettu vuonna 1996. Yrityksen vahvuutena on jatkuva työntekijöiden kouluttaminen, sekä asiakaskohtaisten palveluiden ja tuotteiden kehittäminen. Yrityksen toimialueisiin ja osaamiseen kuuluu kaivosteollisuus, rakennusteollisuus, metalliteollisuus sekä henkilöstövuokraus.

Northern Crown Oy on tällä hetkellä alueensa nopeiten kasvava ja kehittyvä yritys alallaan. Yritys työllistää nyt jo lähes 30 työntekijää. Northern Crown Oy.n työllistävä vaikutus kasvaa tasaisesti koko ajan.

http://www.northerncrown.net

Uudet yrittäjät!

Oletko alkamassa yrittäjäksi?

Tarvitsetko neuvoja starttiin?

Hyvät neuvot ja vinkit ovat arvokkaita aloittavalle yrittäjälle. Mm. hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma on edellytys kannattavalle yritystoiminnalle.

Kaikessa yritystoiminnan aloittamiseen liittyvissä asioissa tukenasi on Botnia Consulting.

Ota yhteyttä

040 861 2873

mikko.mustapirtti@botniaconsulting.com